بازی ها

حضور بازی Little Nightmares 2 در Gamescom Opening Night Live

نمایش گیم ‌پلی بازی طی این رویداد تأیید شد

اگر به دنیای بازی‌های ویدیویی علاقه‌مند باشید، احتمالاً بازی Little Nightmares را می‌شناسید. انتشار این بازی در سال 2017 به غافلگیری بزرگی برای اهالی این صنعت و حتی خود استودیو سازنده، یعنی Tarsier Studios تبدیل شد. این بازی در سبک بقا و وحشت ساخته شده و طی آن انواع وحشت‌های بزرگ را تجربه خواهید کرد. این بازی در زمان عرضۀ خود توانست نظر منتقدین را به خود جلب کند و استقبال خیلی خوبی از آن شد؛ به طوری که فروش جهانی آن به بیش از دو میلیون نسخه رسید! فروشی که برای یک بازی Indie رقم بزرگی‌‌ست.

بعد از موفقیت‌های بزرگ این بازی، دور از ذهن نبود که خبر ساخت ادامه‌‌ای از آن را بشنویم. حالا جف کیلی طی توییتی تأیید کرده که به زودی نمایشی از گیم‌پلی بازی Little Nightmares 2 را خواهیم دید. این بازی تمامی آنچه را که باعث محبوبیت نسخۀ اول آن شد به همراه محیطی بزرگ‌تر و تنوع بالایی از دشمنان در خود خواهد داشت.

اخبار موثق حول حضور این بازی:

جف کیلی، مجری رویداد Gamescom Opening Night Live، اخیراً در توییتر خود از پخش ویدیویی از گیم‌ پلی بازی Little Nightmares 2 طی این مراسم خبر داده و نوشته:

«سال گذشته ما از بازی Little Nightmare 2 در گیمزکام رونمایی کردیم. امسال، پخش گیم‌پلی بازی Little Nightmares II را طی رویداد از دست ندهید. مراسم را پنجشنبه ساعت 8 pm CEST / 2 pm ET / 11am PT تماشا کنید.»

قبل از اعلام این خبر، حضور بازی‌های دیگری مانند بازی Ratchet and Clank: Rift Apart و بازی Call of Duty: Black Ops Cold War هم در رویداد Gamescom Opening Night Live تأیید شدند. با این حساب، به نظر می‌رسد که طی رویداد باید منتظر رونمایی‌ها و نمایش‌های بزرگی از عناوین مختلف باشیم.

رویداد Gamescom Opening Night Live پنجشنبه فردا ششم شهریور ماه ساعت نه و نیم شب به وقت تهران آغاز خواهد شد. نظرتان را درباره این رویداد و بازی‌هایی که نمایششان طی آن تأیید شده با ما در میان بگذارید.

منبع
سایت گیمینگ بولت
نمایش بیشتر
0 0 رای
امتیاز این مطلب
اطلاع رسانی در مورد
guest
0 کامنت
کامنت داخل متن
دیدن تمام کامنت‌‌ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا